Sitemap | Roodenburgerstraat 1A, 2313 HH Leiden | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden

Contact

Voordat u contact met mij opneemt wil ik u er nog even op attenderen dat ik niet met alle zorgverzekeraars contracten heb. Zie hiervoor onder het tabblad "Kosten".  Tevens wijs ik u ook nog even op de informatie over de wachttijd. 

U kunt met mij op een aantal manieren contact opnemen.
Via het onderstaande formulier met een aantal verplichte velden. Ik wil u vragen geen medisch inhoudelijke informatie hierop te geven. 
U kunt mij ook rechtstreeks mailen (voorkeur) of bellen. Ook hierbij is de vraag geen inhoudelijke informatie aan te geven. Dit heeft te maken met de wet op de Privacy (AVG). 
Ik doe mijn best zo snel mogelijk dan weer contact met u op te nemen. Dit kan telefonisch zijn of via email. U ontvangt dan een mail van mij via het systeem Zivver, met een aparte mail met toegangscode. 

Contactgegevens:
Lucie Timmers - Psychotherapie en Counseling
Roodenburgerstraat 1A, 2313 HH te Leiden)
telefoon: 06-21603735
email: lucie@praktijkkern.nl of info@lucietimmers-psychotherapie.nl.

Ik werk van maandag tot en met donderdag. 

Ik ben niet in staat om 24-uurs bereikbaar en beschikbaar te zijn. Mocht er sprake zijn van crisis dan kunt u zich melden bij 112 bij een levensbedreigende situarie, uw huisarts of anders (buiten kantooruren) bij de huisartsenpost  (Limes: 088-4274700 voor spoed in de avond/nacht e in het weekend. https://huisartsenpostendelimes.nl. ) Dit geldt ook in geval van crisis tijdens vakantieperioden en feestdagen.


Contactformulier

 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
©2024 Praktijk Kern Leiden