Sitemap | Roodenburgerstraat 1A | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden, 2313 HH Leiden

Introductie

Lucie Timmers

Psychotherapeut
GZ-psycholoog


Mijn naam is Lucie Timmers en ik werk sinds maart 2013 als BIG-geregistreerd psychotherapeut en sinds juli 2016 ook als GZ-psycholoog.  Eerder heb ik ruim 13 jaar gewerkt bij een specialistische afdeling voor PTSS-behandelingen in Den Haag maar sinds mei 2019 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. 
 
Als integratief opgeleid psychotherapeut ben ik bekend met diverse therapievormen voor volwassenen waaronder inzichtgevende, psychodynamische therapie, maar ook ben ik opgeleid in cognitieve gedragstherapie, EMDR,  schematherapie en narratieve exposure therapie. Momenteel word ik opgeleid in Transference Focused Therapy (TFP) voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.
Ik ben verder bijzonder geïnteresseerd in traumabehandeling, interculturele (traumagerelateerde) en migratie problematiek.

****

Informatie nav de corona-virus crisis
3 juni 2020

Behandelingen vinden in principe gewoon weer in de praktijk plaats. Er is veel ruimte. Het is belangrijk om niet te komen als u neusverkouden bent, hoest, keelpijn heeft of koorts. U kunt dan ook tot op het laatst uw afspraak afzeggen. Bij  deze klachten kunnen we dan de afspraak via bellen of beeldbellen doen. Ik gebruik hiervoor KPN Zorgmessenger. Ook de app Signal is mogelijk. 


Verder houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM tav hygienemaatregelen. Dwz geen handen schudden en voldoende afstand,  (1,5 meter). Ik doe zelf de deur van de kamer open en dicht.

  

©2020 Praktijk Kern Leiden