Sitemap | Roodenburgerstraat 1A, 2313 HH Leiden | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden

Introductie

Helen Winkel

Psychiater
Psychotherapeut


Na mijn geneeskundestudie aan de universiteit van Groningen ben ik een paar jaar op Curaçao als arts in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest. Aansluitend heb ik mijn specialisatie tot psychiater gedaan in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Een deel van mijn specialisatie heb ik in Rotterdam (sociale psychiatrie en kinder- en jeugdpsychiatrie) gedaan. Sinds mijn registratie in 1993 als volwassenen psychiater ben ik tot januari 2015 bij verschillende GGZ instellingen in onder andere in Rotterdam, Zoetermeer en Leiden in dienstverband werkzaam geweest.

Sinds september 2011 ben ik, eerst naast mijn werk in de GGZ, als zelfstandig gevestigd psychiater in de praktijk Kern werkzaam. Na in januari 2015 mijn vaste dienstverband bij de GGZ instelling beëindigd te hebben, heb ik mijn werkzaamheden in de praktijk Kern uitgebreid.

Van januari 2017 tot end 2021 ben ik naast mijn werk in de praktijk twee  dagen per week bij Scelta (onderdeel van GGNet), expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek in Den Haag werkzaam geweest. . 
Sinds december  2021 werk ik twee dagen per week bij polikliniek van " de Waag ", onderdeel van de forensische zorgspecialisten, in Den Haag.  
©2022 Praktijk Kern Leiden