Sitemap | Roodenburgerstraat 1A | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden, 2313 HH Leiden

Introductie

Helen Winkel

Psychiater
Psychotherapeut


Na mijn geneeskundestudie aan de universiteit van Groningen ben ik een paar jaar op Curaçao als arts in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest. Aansluitend heb ik mijn specialisatie tot psychiater gedaan in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Een deel van mijn specialisatie heb ik in Rotterdam (sociale psychiatrie en kinder- en jeugdpsychiatrie) gedaan. Sinds mijn registratie in 1993 als volwassenen psychiater ben ik tot januari 2015 bij verschillende GGZ instellingen in onder andere in Rotterdam, Zoetermeer en Leiden in dienstverband werkzaam geweest.

Sinds september 2011 ben ik, eerst naast mijn werk in de GGZ, als zelfstandig gevestigd psychiater in de praktijk Kernstraat werkzaam. Na in januari 2015 mijn vaste dienstverband bij de GGZ instelling beëindigd te hebben, heb ik mijn werkzaamheden in de praktijk Kernstraat uitgebreid.
Sinds januari 2017 werk ik naast mijn werk in de praktijk Kern  ook bij Scelta (GGNet), expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek in DenHaag. 
©2020 Praktijk Kern Leiden