Sitemap | Roodenburgerstraat 1A, 2313 HH Leiden | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden

Introductie

Mariëlle van der Poel

GZ-psycholoog
Eerstelijnspsycholoog


In 1994 ben ik afgestudeerd in de klinische en gezondheidspsychologie. Tot mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in de algemene gezondheidszorg.
Tussen 1994 en 2003 heb ik mijn registraties als Eerstelijnspsycholoog NIP en GZ-psycholoog BIG behaald.
Sinds 2002 ben ik als vrijgevestigd psycholoog gaan werken en een samenwerking aangegaan met andere psychologen en psychiaters, aanvankelijk als Praktijk Kernstraat, inmiddels Praktijk Kern genaamd. We hebben overleg, sturen zo nodig naar elkaar door en we nemen voor elkaar waar.
Onze praktijk is in twee gezondheidscentra in Leiden gevestigd waar er een samenwerking is met andere zorgaanbieders in de eerstelijn. 

Sinds 2003 ben ik verbonden aan het landelijk netwerk voor ADHD bij volwassenen.

Ik geef supervisie aan GZ-psychologen in opleiding. 

 

Wendy Cederhout

Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

In 2011 heb ik de master klinische neuropsychologie afgerond aan de Universiteit Leiden.
 
Hierna ben ik gaan werken als psycholoog in de ouderenzorg. Inmiddels heb ik bij diverse organisaties gewerkt en heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en in het behandelen van verschillende soorten psychische problemen. 
 
Momenteel ben ik werkzaam bij Marente op de afdeling voor neurorevalidatie en in opleiding tot GZ-psycholoog. In het kader van de opleiding zal ik vanaf september 2022 op donderdag werkzaam zijn bij Praktijk Kern, onder supervisie van Mariëlle van der Poel. 
 

©2023 Praktijk Kern Leiden